iparts></a>
<a href= francuskie

Gdzie jest amplituner?

Buuum buuuum....

Moderator: Grupa Moderatorów

ODPOWIEDZ
Crossdressphyxia
Bywalec
Bywalec
Renault: Laguna III
Silnik: 2.0 T

Gdzie jest amplituner?

Post autor: Crossdressphyxia »

Witam. Jestem nowym użytkownikiem, więc proszę o wyrozumiałość. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Laguny III z 2008 roku w wersji Liftback z silnikiem 2.0 T w automacie. Doskwiera mi jeden problem, mianowicie bardzo chciałbym słuchać podcastów przez bluetooth w tym aucie, więc zakupiłem dedykowany moduł. I nie mogę znaleźć wzmacniacza, amplitunera czy jak go tam zwał, by go wpiąć. W aucie jest cabasse tronic i nawigacja carminat DVD. Nie ma go ani pod siedzeniami, ani w bagażniku, ani za schowkiem pasażera. Z tyłu "radia" które udało mi się wypiąć z przedniego panelu jest tylko jedna kość, więc to nie to. Powinien niby być z lewej strony kolumny kierowniczej, ale dalej nie mogę go zlokalizować. Może ktoś ma inne pomysły, bo finalnie nie wiem, czy jest sens rozbierać połowy kokpitu.

superlolek
Forumowicz
Forumowicz
Renault: Laguna III phI
Silnik: 2.0T@170KM

Re: Gdzie jest amplituner?

Post autor: superlolek »

W aucie jest cabasse tronic i nawigacja carminat DVD
Czyli tak naprawdę to co widzisz przed lewarkiem to jest zmieniarka CD. Amplituner znajduje się w schowku czyli praktycznie schowka nie masz, tam też znajduje się napęd DVD.
Moja rada, weź to wywal i kup sobie zestaw TomTom który obecnie kosztuje grosze, potrzebujesz:
- wiązke radia
- wiązke antenową
- antene
- pilota pod kierownicę
- joystick
- ekran
- radio
- nowy schowek (bo będziesz miał w koncu duzy schowek do któregow chodzi butelka 1.5l)
- moduł cbox
- gniazdo aux/USB do konsoli centralnej
- konsolę centralną/podłokietnik dolną część

Szukaj całego kompletnego zestawu chociaż odkąd allegro zepsuło swój serwis to szukanie będzie bardzo trudne.
Opcja druga, to kupić gotowy zestaw i wstawić cyfrowe zegary i r-link2 tutaj masz jak to wygląda
https://francuskie.pl/cyfrowy-kokpit-dl ... lt-laguna/
robią to goście z Białorusi we Wrocławiu 2k Plus Garage.
Proszę przeczytaj w wolnej chwili:
https://www.gnu.org/philosophy/can-you-trust.pl.html

ODPOWIEDZ