A mi pewnie z racji wieku (i w sumie stania nad grobem, wiesz, 40 przekroczone a dla moich dzieciaków taki wiek to już sędziwy starszy pan

) odpowiada wysoka pozycja, ale każdemu według potrzeb. Scenic III już miał dużo niższą pozycję siedzenia, nie zdziwię się jak IV będzie nizuuuutkie.
Ja najbardziej rozpaczam z powodu downsizingu, jak widzę jako najsilniejszy benzynowy 1.2 TCE 130 to głośny szloch wyrywa mi się z piersi i rodzina patrzy z niepokojem do mojego kąta gdzie łkam nad komputerem...
Obejrzałem filmik z prezentacji. Pięknie, cala masa diesli i dwie benzyny. Poszaleli. Ciekawe czy b edzie do wyboru tylko 1.2 TCE 115/130 czy może pójdą po bandzie i dadzą 0.9 TCE, pewnie by się sprawdził. Dodatkowo jak dla mnie strzelili sobie w stopę: w drugim rzędzie mamy już
kanapę a nie oddzielne fotele. I biorąc do tego poziom podłogi bagażnika oraz składanie tylko oparć (przynajmniej tak to widzę) pakowność chyba zmalała. Oj średnio mi to wygląda... a za to mój GSII ma coraz większe szanse na dożywocie u mnie...