propozycja - nasze zajecia
Moderator: Grupa Moderatorów
Re: propozycja - nasze zajecia
Jestem sam sobie panem zajmuje się stolarką okienną i mam 1,5 roczną córkę która ogranicza mi wszystko co tylko możliwe
- Fenmarel
- KLUBOWICZ
- Renault: Grand Scenic III phI
- Silnik: 1.5 dCi 78kW
Więc i pora na Fenmarela potwora, co w Lidlu za kasą się chowa.
W domu syna czteromiesięcznego chowa na spółkę z Teściami i serca swego chorobą, co Natalią zowią.
A gdy ma chwile wolne, pomocą śpieszy do komputera lub z lustrzanką się gdzieś wybiera by strzelić fotek kilka, może i wilka.
I nawet nie czuję że tutaj Wam rymuję, więc w kimono uderzam i żadnego pacierza roll
W domu syna czteromiesięcznego chowa na spółkę z Teściami i serca swego chorobą, co Natalią zowią.
A gdy ma chwile wolne, pomocą śpieszy do komputera lub z lustrzanką się gdzieś wybiera by strzelić fotek kilka, może i wilka.
I nawet nie czuję że tutaj Wam rymuję, więc w kimono uderzam i żadnego pacierza roll
"Oprócz tych mniej lub bardziej kompletnych zwłok na drzewach wokół polany wisiały, niczym odświętne dekoracje, szczątki ludzkie w pełnym wyborze: nogi, ramiona, zwoje jelit i tak dalej."
Clive Barker "Historia pana B."
"Oprócz tych mniej lub bardziej kompletnych zwłok na drzewach wokół polany wisiały, niczym odświętne dekoracje, szczątki ludzkie w pełnym wyborze: nogi, ramiona, zwoje jelit i tak dalej."
Clive Barker "Historia pana B."
- CZESIEK
- KLUBOWICZ
- Renault: Megane II ph I
- Silnik: 1.4 16 V
- Kontakt:
wczesniej gdzies pisałem kierowca wielkiego renault Magnum w prywatnej firmie teraz kierowca Daf-a w firmie.... "zakupy jak z płatka"
ja to w branży motoryzacyjnej spawam, zgrzewam oraz kleje w VW Poznań
Ja również studiuję informatykę,a w dodatkowym czasie zdobywam statuetki z mosiądzu(nagrody sportowe) za różne zawody.
Kilkadziesiąt za karting oraz 1 z paintballa,ale to dawno
Kilkadziesiąt za karting oraz 1 z paintballa,ale to dawno
- Misiek147
- KLUBOWICZ
- Renault: Megane I Ph II
- Silnik: 1.4 16V K4M
Jak wszyscy to i ja
Zajmuje sie montażem SZYB Samochodowych,Ciężarowych,Autobusowych oraz Montuje haki holownicze do samochodów osobowych jak i dostawczych.
Zajmuje sie montażem SZYB Samochodowych,Ciężarowych,Autobusowych oraz Montuje haki holownicze do samochodów osobowych jak i dostawczych.
- audiofilik22
- Bywalec
- Renault: clio I
- Silnik: 1.4 benz.
z wykształcenia jestem stolarzem,technikiem technologi drewna , ale skończyłem również studium informatyczne, technik informatyk. Z zainteresowania jest audiofilem (sprzęty RTV Hi-Fi) i w związku z tym jestem mechanikiem samochodowym choć wcześniej zajmowałem się blacharstwem-lakiernictwem a jeszcze wcześniej troszkę serwisowaniem rowerów. sesese
- Tragic
- Bywalec
- Renault: Megane
- Silnik: 1600
Aktualnie studiuję i prowadzę stronkę o muzyce ogólnie Newsy, nagrody etc.
- Tanars0
- Bywalec
- Renault: Megane 2007
- Silnik: 1.6
Pracuję w banku
-
- Bywalec
- Renault: Megane Scenic I PH I
- Silnik: 1.6e
Kiedyś pracowałem jako kierownik składu opału, później byłem kierowcą-zaopatrzeniowcem w piekarni.
Obecnie zajmuję się dokumentacją produkcyjną i transportem w fabryce produkującej stolarkę PVC i Aluminium
Jeśli chodzi o zainteresowania to w głównej mierze klasyki polskiej i amerykańskiej motoryzacji, informatyka i podróże
Obecnie zajmuję się dokumentacją produkcyjną i transportem w fabryce produkującej stolarkę PVC i Aluminium
Jeśli chodzi o zainteresowania to w głównej mierze klasyki polskiej i amerykańskiej motoryzacji, informatyka i podróże
- Maciek R4
- KLUBOWICZ
- Renault: Espace IV + Modus
- Silnik: 2.0T + 1.2 16v
aktualnie już nie kierowca...
spedytor międzynarodowy i okazjonalnie krajowy z dostępem do każdego rodzaju aut ciężarowych (od busów przez solówki po naczepy włącznie z chłodniami)
spedytor międzynarodowy i okazjonalnie krajowy z dostępem do każdego rodzaju aut ciężarowych (od busów przez solówki po naczepy włącznie z chłodniami)
za duży obrazek
-
- Forumowicz
- Renault: Laguna 2
- Silnik: 1.8
Na razie fryzjer ale do czasu jak nie zaczne z firma budowlana .
-
- Forumowicz
- Renault: scenic
- Silnik: 1,9TD
Legalizacja urządzeń pomiarowych,tachografy, taksometry,diagnostyka naprawa elektroniki tir
- kudlaty
- administrator
- Renault: Clio 4RS R19
- Silnik: M5Mt F3N
- Kontakt:
O widzisz. Bardzo podobna branża jak moja daj jakiś kontakt do siebie. Może być na PW bo czasem moi klienci pytają gdzie naprawić tacho itpjjmag pisze:Legalizacja urządzeń pomiarowych,tachografy, taksometry,diagnostyka naprawa elektroniki tir
#7 kudlaty, Sebastian
Clio IV RS200, R19 Chamade, Megane IV ph II
EX: R19, Megane Coupe, Megane II Sport, Kangoo III, Drugi Kangoo III, R11, Laguna III GT, Megane I Cabrio, Laguna III GT.
Clio IV RS200, R19 Chamade, Megane IV ph II
EX: R19, Megane Coupe, Megane II Sport, Kangoo III, Drugi Kangoo III, R11, Laguna III GT, Megane I Cabrio, Laguna III GT.