propozycja - nasze zajecia
Moderator: Grupa Moderatorów
- m-c-ool
- Forumowicz
- Kontakt:
Re: propozycja - nasze zajecia
Technik elektronik z zawodu a pracuje w NGK Ceramics Polska - produkujemy filtry DPF
Z zawodu technik samochodowy i inż. mechanik. Politechnika Warszawska wydział Maszyn Roboczych i Pojazdów. Politechnika Świętokrzyska Wydział Mechaniczny. Politechnika Świętokrzyska Wydział Pedagogiczny. W zawodzie 40 lat, ostatnie 30 jako nauczyciel przedmiotów zawodowych Technikum Samochodowe w Radomiu. Specjalista -informatyk. Obecnie emeryt. Lat 63. Pochodzę z Radomia.
Skończyłem studia z zarządzania kadrami i administracji europejskiej
jeśli ktoś chce otworzyć call center to służę pomocą i wiedzą
jeśli ktoś chce otworzyć call center to służę pomocą i wiedzą
Studiuję rolnictwo na URz drugi rok czasem dorabiam w generalnej dyrekcji a poza tym to interesuję się elektroniką, lubię kolekcjonować sprzęty spod znaku Unitra
- Maciek R4
- KLUBOWICZ
- Renault: Espace IV + Modus
- Silnik: 2.0T + 1.2 16v
od początku grudnia bezrobotny szukający pracy w transporcie krajowym/międzynarodowym na "bus'a"
za duży obrazek
Kiepskie wiesci...;(Maciek R4 pisze:od początku grudnia bezrobotny szukający pracy w transporcie krajowym/międzynarodowym na "bus'a"
Macku a co sie stało z Wasza firma?
28 lat naukę skończyłem na maturze z wykształcenia technik mechanik (maszyn). od 6 lat pracuję w branży automotive (min. FAP)
- Aniolekdami
- Weteran
- Renault: Megane Classic
- Silnik: 2.0
Technik elektronik
Obecnie student Informatyki w zarządzaniu na Uniwersytecie Łódzkim
Pozdrawiam pijaki
Obecnie student Informatyki w zarządzaniu na Uniwersytecie Łódzkim
Pozdrawiam pijaki
Moja Megane Classic
http://www.klubrenault.pl/forum/viewtop ... &start=135
http://www.klubrenault.pl/forum/viewtop ... &start=135
Ja jestem informatykiem w średniej wielkości firmie...ale po cichu marzę o karierze rajdowca;]
- s_konrad
- Forumowicz
- Renault: Reanult Laguna
- Silnik: F4R 780
- Kontakt:
W skrócie: elektronik hobbista, zawodowo elektryk z uprawnieniami gr E i D + AKP do 1kV.
Kilka słów wyjaśnienia. Nie używam określenia grupa SEP bo takowa nie istnieje
Sama organizacja SEP nie ma prawa wydawać żadnych uprawnień ani stanowienia przepisów, chociaż powszechnie przyjęło się określenie: grupa SEP lub uprawnienia SEP.
Moje uprawnienia to świadectwo kwalifikacji zawodowych uprawniające do zajmowania się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci elektrycznych na stanowisku eksploatacji (gr E) i dozoru (gr D). AKP czyli aparatura kontrolno-pomiarowa w praktyce oznacza uprawnienia do przeprowadzania pomiarów czyli główne źródło dochodów większości elektryków
Pozdrawiam
Kilka słów wyjaśnienia. Nie używam określenia grupa SEP bo takowa nie istnieje
Sama organizacja SEP nie ma prawa wydawać żadnych uprawnień ani stanowienia przepisów, chociaż powszechnie przyjęło się określenie: grupa SEP lub uprawnienia SEP.
Moje uprawnienia to świadectwo kwalifikacji zawodowych uprawniające do zajmowania się eksploatacją urządzeń, instalacji i sieci elektrycznych na stanowisku eksploatacji (gr E) i dozoru (gr D). AKP czyli aparatura kontrolno-pomiarowa w praktyce oznacza uprawnienia do przeprowadzania pomiarów czyli główne źródło dochodów większości elektryków
Pozdrawiam
Student ZIP ZARZĄDZANIE I INŻ PRODUKCJI 3 rok.Interesuje mnie projektowanie różnych elementów w AutoCad Inventor itd oprócz tego uprawnienia Do obsługi sterowników PLC, programów grupy AUTOCAD, ANGIELSKI TECHNICZNY. Jak ktoś ma problem w tych tematach z chęcią pomogę. Pozdrawiam
- MarcinD
- KLUBOWICZ
- Renault: Škoda Fabia 2 mini-c
- Silnik: 1.4 16V
- Kontakt:
Z zawodu wykonywanego pracuję jako nauczyciel w szkole podstawowej, uczę informatyki oraz techniki, od połowy zeszłego roku bawię się również z projektowaniem graficznym.
Witam,
nauczyciel informatyki w szkole średniej i przedmiotów związanych z grafiką komputerową. Doktorant na Politechnice Opolskiej - Automatyka i Robotyka - Teoria Sterowania
Pozdrawiam obecne tu szeroko grono informatyków
nauczyciel informatyki w szkole średniej i przedmiotów związanych z grafiką komputerową. Doktorant na Politechnice Opolskiej - Automatyka i Robotyka - Teoria Sterowania
Pozdrawiam obecne tu szeroko grono informatyków
- kudlaty
- administrator
- Renault: Clio 4RS R19
- Silnik: M5Mt F3N
- Kontakt:
Re:
dalej sprzedaje części do ciężarówek, naczep itp ale już w innej firmiekudlaty pisze:no a ja się mogę pochwalić, od początku sierpnia pracuję jako sprzedawca części zamiennych do ciężarówek na razie okres próbny ale mam nadzieję że coś z tego będzie
no i dalej piszę ubezpieczenia, więc jakby kto chciał sprawdzić składkę OC,AC to pisać
http://www.skuba.com.pl
a z wykształcenia matematyk-informatyk roll
a po pracy wciąż ubezpieczam ludzi
aha jakby co to mogę sprawdzać nr cześci też do osobówek, ale ciiii
#7 kudlaty, Sebastian
Clio IV RS200, R19 Chamade, Megane IV ph II
EX: R19, Megane Coupe, Megane II Sport, Kangoo III, Drugi Kangoo III, R11, Laguna III GT, Megane I Cabrio, Laguna III GT.
Clio IV RS200, R19 Chamade, Megane IV ph II
EX: R19, Megane Coupe, Megane II Sport, Kangoo III, Drugi Kangoo III, R11, Laguna III GT, Megane I Cabrio, Laguna III GT.
- Ruda
- Forumowicz
- Renault: inny
- Silnik: 1.0
Z musu - kura domowa, ładniej brzmi , matka , żona, dyrektor gospodarstwa domowego
tęsknię za kariera zawodową .
tęsknię za kariera zawodową .