propozycja - nasze zajecia
Moderator: Grupa Moderatorów
propozycja - nasze zajecia
kiedys bylo na liscie pikura cos takiego
moze by i powtorzyc - jak ktos nie chce to nie
bo czasami szukamy kogos kto sie na czyms zna - a tu dajmy na to VoN jest ekspertem
moge zaczac
Instytucja Pośrednicząca działanie 1.1 i 1.3 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka czyli projekty UE wszelkiego typu
tlumaczenia ang hiszp ros chorwacki lub serbski
do tego 7 lat doświadczenia w zakresie pilotażu wycieczek.... Ameryka Południowa (Dominikana Meksyk Brazylia) no i Basen Morza Śródziemnego - szczególnie wszelkie wyspy (ech ta Malta)
moze by i powtorzyc - jak ktos nie chce to nie
bo czasami szukamy kogos kto sie na czyms zna - a tu dajmy na to VoN jest ekspertem
moge zaczac
Instytucja Pośrednicząca działanie 1.1 i 1.3 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka czyli projekty UE wszelkiego typu
tlumaczenia ang hiszp ros chorwacki lub serbski
do tego 7 lat doświadczenia w zakresie pilotażu wycieczek.... Ameryka Południowa (Dominikana Meksyk Brazylia) no i Basen Morza Śródziemnego - szczególnie wszelkie wyspy (ech ta Malta)
Ostatnio zmieniony środa, 12 sierpnia 2009, 10:46 przez Arcadio, łącznie zmieniany 2 razy.
- VoN
- administrator
- Renault: Koleos II 4x4 Initia
- Silnik: 2.0 DCi 175KM
- Kontakt:
No to
Studiuje w Szkole Głównej Służby Pożarniczej w Warszawie
Kierunek Inżynieria Bezpieczeństwa Pożarowego
Pracuje w Kutnie tu- www.techpoz.pl
Ogólnie strony jako hobby hmmm www.techpoz.pl , www.lodz.klubrenault.pl , www.klubrenault.pl i www.thesaints.pl tymi się opiekuje
Studiuje w Szkole Głównej Służby Pożarniczej w Warszawie
Kierunek Inżynieria Bezpieczeństwa Pożarowego
Pracuje w Kutnie tu- www.techpoz.pl
Ogólnie strony jako hobby hmmm www.techpoz.pl , www.lodz.klubrenault.pl , www.klubrenault.pl i www.thesaints.pl tymi się opiekuje
Pozdrawiam #1 VoN
Mój Garaż!
Koleos II Initiale Paris 2.0 DCI, Koleos I Privillage 2.0 DCI, Laguna II phII Esperience 2.0 16v, Kangoo Express 1,5 DCI, Trafic 1,9 DCI, Peugeot Partner 1.6, Megane IV HB 1.5 DCI i wszystko jeździ
Mój Garaż!
Koleos II Initiale Paris 2.0 DCI, Koleos I Privillage 2.0 DCI, Laguna II phII Esperience 2.0 16v, Kangoo Express 1,5 DCI, Trafic 1,9 DCI, Peugeot Partner 1.6, Megane IV HB 1.5 DCI i wszystko jeździ
- PiasQ
- KLUBOWICZ
- Renault: Talisman TCe 200
- Silnik: 1.6T
Studiuję na Politechnice Gdańskiej - kierunek Elektronika - 3 rok.
Zainteresowania i przyszła specjalizacja - optoelektronika.
Poza tym zajmuję się hobbystycznie i nie tylko nawigacjami .
Sprzęt komputerowy i inne ciekawostki - też staram się być na bieżąco.
No i mam praktykę w sieciach kablowych, instalacjach elektrycznych no i po ojcu trochę serwis RTV .
Zainteresowania i przyszła specjalizacja - optoelektronika.
Poza tym zajmuję się hobbystycznie i nie tylko nawigacjami .
Sprzęt komputerowy i inne ciekawostki - też staram się być na bieżąco.
No i mam praktykę w sieciach kablowych, instalacjach elektrycznych no i po ojcu trochę serwis RTV .
Studiuje na Uniwersytecie Łodzkim Stosunki międzynarodowe specjalnośc niemcoznawstwo
moja mocna strona to oczywiscie jezyk niemiecki :-P i wszystkie sprawy związane z moim kierunkiem studiow :-P
a tak to pracuje w jak oni to zwą ,, w dużej międzynarodowej firmie'' REAL roll moge wam sluzyc mila obsluga przy kasie woot woot woot
moja mocna strona to oczywiscie jezyk niemiecki :-P i wszystkie sprawy związane z moim kierunkiem studiow :-P
a tak to pracuje w jak oni to zwą ,, w dużej międzynarodowej firmie'' REAL roll moge wam sluzyc mila obsluga przy kasie woot woot woot
elektryk w niemczech - budowa rozdzielic skrzynkowych, szaf rozdzielczych itp, kontrola i sprawdzanie dzialania rozdzielnic, zabezpieczenia itp..
dla zainteresowanych - www.bals.com
Odrazu uprzedze - nie spam w tym watku i nie komentujemy niepotrzebnie - jesli ten watek ma sluzyc informacji - niech bedzie ona latwodostepna i czytelna :]
dla zainteresowanych - www.bals.com
Odrazu uprzedze - nie spam w tym watku i nie komentujemy niepotrzebnie - jesli ten watek ma sluzyc informacji - niech bedzie ona latwodostepna i czytelna :]
-
- OpiekunGrupy
- Renault: Megane II CC
- Silnik: 1.6 113KM
- Kontakt:
- RedHead
- KLUBOWICZ
- Renault: Safrane Baccara 95
- Silnik: 3.0 V6 12V Biturbo
- Kontakt:
- Tomek_SJZ
- Oklejony