..:Powitania - W tym temacie się witamy:..
Moderator: Grupa Moderatorów
- Nikita 1589
- Bywalec
Re: ..:Powitania - W tym temacie się witamy:..
Witajcie
Jestem Kaśka mieszkam w powiecie lubelskim. Kilka lat temu posiadałam renault thalię lecz została sprzedana. Obecnie myślę nad zakupem koleosa używanego a czy uda się w tym roku czas pokaże 
-
- Bywalec
- Renault: r19 - megane
- Silnik: f3pm 700 - f7r 710
Witam wszystkich szczęśliwych i nieszczęśliwych posiadaczy reniferów. Wpadłem w zasadzie tylko na chwilę ale... Zawsze miało być bmw, żadnych golfów i francuzów a tu taki psikus.
Od r19 e7j, do r19 f3pm, a ostatnio meganka z f7r w stanie co tu dużo gadać
Jakoś tak te francuzy się do mnie przykleiły
ale co tam przeżyję.
Od r19 e7j, do r19 f3pm, a ostatnio meganka z f7r w stanie co tu dużo gadać

Jakoś tak te francuzy się do mnie przykleiły

-
- Bywalec
- Renault: Talisman Grandtour
- Silnik: 1,6 Tce (200 hp)
Witam wszystkich.
Czas tu w końcu zagościć.
Moja historia z Renault zaczęła sie wiele lat temu od dzwona Laguną I ojca.
Na szczescie nic nikomu sie nie stalo, ja nauczkę i dystans do zimy mam do dzisiaj, a ojciec dzięki ac wymienił Lagune na młodszą, mniej wylataną i lepiej wyposażoną.
Tak sie zaczęło, potem miłość do Renault przeszła na mnie: Laguna II, Megane III Grandtour, a od ponad miesiąca Talisman 1,6 Tce (200 hp) Grandtour.
Mieszkam, pracuje i najczęściej kilometry nabijam w Lublinie.
Pozdrawiam,
Paweł
Czas tu w końcu zagościć.
Moja historia z Renault zaczęła sie wiele lat temu od dzwona Laguną I ojca.
Na szczescie nic nikomu sie nie stalo, ja nauczkę i dystans do zimy mam do dzisiaj, a ojciec dzięki ac wymienił Lagune na młodszą, mniej wylataną i lepiej wyposażoną.
Tak sie zaczęło, potem miłość do Renault przeszła na mnie: Laguna II, Megane III Grandtour, a od ponad miesiąca Talisman 1,6 Tce (200 hp) Grandtour.
Mieszkam, pracuje i najczęściej kilometry nabijam w Lublinie.
Pozdrawiam,
Paweł
- Vargas
- Weteran
- Renault: Magane II phII Grand
- Silnik: 1.6 16v
Witam Cię mobydick pijaki
"Nie konwersuj z debilem, bo ściągnie cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem..."
- kudlaty
- administrator
- Renault: Clio 4RS R19
- Silnik: M5Mt F3N
- Kontakt:
No cześć. W takim razie mam nadzieję, że wpadniesz w niedzielę na spota i dasz nacieszyć oko Talismanem

#7 kudlaty, Sebastian
Clio IV RS200, R19 Chamade, Megane IV ph II
EX: R19, Megane Coupe, Megane II Sport, Kangoo III, Drugi Kangoo III, R11, Laguna III GT, Megane I Cabrio, Laguna III GT.
EX: R19, Megane Coupe, Megane II Sport, Kangoo III, Drugi Kangoo III, R11, Laguna III GT, Megane I Cabrio, Laguna III GT.
-
- Bywalec
- Renault: Kadjar
- Silnik: 1,2TCe
Witajcie.Kadjar benzyna 130 z automatem.Szczecin.Wybrałem bo dobre wyposażenie a jak zrobiłem rachunek sumienia ,to 4x4 użyłem w ciągu ostatnich 12 lat kilkanaście razy ,więc uznałem ,że to nie jest istotna wada.Dopiero 1500 km ,więc jeszcze nie cisnę.Mam mieszane uczuci jesli chodzi o trwałośc tego młynka co udaje silnik,ale liczę ,ze będe zadowolony tak jak z LagunyI faza 2 3.0 ,194 KM w której przez 8 lat wymieniłem tylko łożysko koła i 2 naprawy wentylatora klimatu.Mając nadzieję ,że raczej będę pisał pozytywne opinie niż zgryźliwe komentarze na to auto-pozdrawiam pijaki .

- Vargas
- Weteran
Witam na forum.
Co do autka to powiem szczerze, że jest naprawdę zajefajne
Co do autka to powiem szczerze, że jest naprawdę zajefajne

"Nie konwersuj z debilem, bo ściągnie cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem..."
-
- Bywalec
- Renault: Clio
- Kontakt:
Cześć wszystkim. Na początku przyszłego roku przymierzam się do zakupu Megane GrandCoupe, w zwiazku z tym będę miał trochę pytań, więc na pewno będę prosił Was o pomoc w stosownym temacie 

- kudlaty
- administrator
- Kontakt:
Witamy wszystkich nowych użytkowników. Zapraszamy do pochwalenia się swoimi autami w dziale garaż 

#7 kudlaty, Sebastian
- Osobnik
- Forumowicz
- Renault: Megane I ph II
- Silnik: K4J 1.4
Witam wszystkich forumowiczów 
Jestem Wiktor, mam 18 lat i jestem pasjonatem Renaultów oraz ogl motoryzacji francuskiej. W rodzinie zawsze gościły renaulty- 21, 19, kangoo, laguna I, teraz sam posiadam megane z 2002 roku. Prowadzę fanpage na fb o tematyce francuskich aut: Motoryzacja Francuska.
Opisuje a właściwie opisywalem tam historie różnych modeli. Dołączam do forum w celu szukania tu porad oraz pogłębieniu wiedzy o ulubionej marce. A tutaj jedno zdjęcie mojego auta, pozdrawiam

Jestem Wiktor, mam 18 lat i jestem pasjonatem Renaultów oraz ogl motoryzacji francuskiej. W rodzinie zawsze gościły renaulty- 21, 19, kangoo, laguna I, teraz sam posiadam megane z 2002 roku. Prowadzę fanpage na fb o tematyce francuskich aut: Motoryzacja Francuska.
Opisuje a właściwie opisywalem tam historie różnych modeli. Dołączam do forum w celu szukania tu porad oraz pogłębieniu wiedzy o ulubionej marce. A tutaj jedno zdjęcie mojego auta, pozdrawiam

Renault Megane I ph II Air 2002 1.4 viewtopic.php?f=3&t=19025
-
- Bywalec
- Renault: r5
witam serdecznie,nie jestem fanem marki renault aczkolwiek parę reni się przewinęło w moim życiu
mile wspominam (oprócz problemów z elektryką
) Kupiłem dzisiaj renault 5 znalezione z szopie,89 rok jakiś pakiet stylizacyjny,czarne,30 tyś km przejechane,1 właściciel,brudne,ujebane ale bez rdzy.Żółte reflektory,jakieś dodatki i takie tam.I mam pytanie czy warto ratować takiego r5 bez turbo czy strata czasu i lepiej sprzedać na części ku uciesze przyszłych właścicieli.Chcę nadmienić że nie jestem żadnym handlarzem tylko miłośnikiem starej dobrej motoryzacji i niemogłem przejść obojętnie obok cierpienia reni
pozdrawiam. Na marginesie,jestem fanem jdm i subaru ale nie jestem motoryzacyjnym rasistą
pozdro.

- kudlaty
- administrator
- Kontakt:
Dawaj jakieś zdjęcia tej 5tki. Napisz o nie coś więcej, najlepiej w dziale garaż. No i pomyśl ile byś za nią chciał 

#7 kudlaty, Sebastian
-
- Bywalec
- Renault: Laguna II
- Silnik: 1.9DCi
Witam wszystkich, mam na imię Krzysztof, pochodzę z niewielkiego miasta Chełmna, położonego nad Wisłą w woj. kujawsko pomorskim.
Tutaj mieszkam i pracuję, nieprzerwanie od trzech lat przemierzając ulice miasta moją Laguną II z 2006r. Wcześniej już czytywałem tematy na forum Klubu, teraz postanowiłem się zarejestrować oficjalnie powiększając grono miłośników marki Renault.
Jeszcze raz witam Wszystkich
Tutaj mieszkam i pracuję, nieprzerwanie od trzech lat przemierzając ulice miasta moją Laguną II z 2006r. Wcześniej już czytywałem tematy na forum Klubu, teraz postanowiłem się zarejestrować oficjalnie powiększając grono miłośników marki Renault.
- Vargas
- Weteran
Witamy, witamyLagunaDCi pisze: ↑środa, 22 listopada 2017, 23:04 Witam wszystkich, mam na imię Krzysztof, pochodzę z niewielkiego miasta Chełmna, położonego nad Wisłą w woj. kujawsko pomorskim.

Pamiętam, że parę lat temu był spot organizowany przez klub KPIKUR w Chełmnie

- dżipsi
- Forumowicz
- Renault: Megane III Lift
- Silnik: 1,6 benzyna
Witam nowych
@leg naprawdę ładny samochód.