Jaszpol

koleos 2008 2.0

Moderator: Grupa Moderatorów

oli28

Bywalec
Posty: 7
Rejestracja: poniedziałek, 13 czerwca 2016, 09:52
Renault: Renault Koleos
Silnik: 2.0

koleos 2008 2.0

Postautor: oli28 » środa, 13 września 2017, 07:53

Witam ...mam problem ...nie mogę po raz kolejny wgrać kontaktów z tel do komputera w aucie . za pierwszym razem mi się udało ...czy jak odłączę ako to nie strace wgranej automapy Carminat bluetooth ....czy ten reset coś pomoże a może moglibyście podpowiedzieć co powinienem zrobić aby komputer pobrał kontakty z tel ...moża jakaś instrukcja ....dzięki za wszystkie podpowiedzi oli28

arturbn

Bywalec
Posty: 9
Rejestracja: poniedziałek, 28 lutego 2011, 18:56
Renault: koleos
Silnik: 2.0
Lokalizacja: Kraków

Re: koleos 2008 2.0

Postautor: arturbn » środa, 13 września 2017, 16:14

mapy nie stracisz

Awatar użytkownika
VoN

administrator
Posty: 5403
Rejestracja: wtorek, 20 maja 2008, 20:55
Renault: Koleos 4x4
Silnik: 2.0 DCi 175KM
Gadu-Gadu: 1943314
Lokalizacja: Kutno
Kontaktowanie:

Re: koleos 2008 2.0

Postautor: VoN » środa, 13 września 2017, 17:55

Ja nawet nie wiedzialem ze jest taka funkcja... Ze mozna wpisac owszem, ale pobrac z tel? Gdzie to jest?
Pozdrawiam #1 VoN
Mój Garaż!
Laguna II phII Esperience 2.0 16v, Koleos Privillage 2.0 DCI, Kangoo Express 1,5 DCI, Trafic 1,9 DCI, Peugeot Partner, Kawasaki Vulcan 800 Classic
Obrazek

shrek

Forumowicz
Posty: 50
Rejestracja: wtorek, 18 października 2016, 17:43
Renault: Dacia Lodgy
Silnik: 1.5 dci 110 koni
Lokalizacja: Francja

koleos 2008 2.0

Postautor: shrek » środa, 13 września 2017, 21:16

oli28 pisze: może moglibyście podpowiedzieć co powinienem zrobić aby komputer pobrał 8

Udostepnij to w telefonie.
blutut-> wybierz urzadzenie-> ustawienia->zaznacz ksiazke tel. Chyba, ze twoj tego nie obsluguje

oli28

Bywalec
Posty: 7
Rejestracja: poniedziałek, 13 czerwca 2016, 09:52
Renault: Renault Koleos
Silnik: 2.0

Re: koleos 2008 2.0

Postautor: oli28 » czwartek, 14 września 2017, 06:55

obsługuje ....ale jakoś nie pobiera / za pierwszym razem się udało ....nie wiem co zrobić a ręcznie nie chce mi się wbijać pojedynczo każdego nr .....shrek dzięki ....muszę jednak dalej kombinować....gdyby coś Ci wpadło będę wdzięczny

Awatar użytkownika
VoN

administrator
Posty: 5403
Rejestracja: wtorek, 20 maja 2008, 20:55
Renault: Koleos 4x4
Silnik: 2.0 DCi 175KM
Gadu-Gadu: 1943314
Lokalizacja: Kutno
Kontaktowanie:

koleos 2008 2.0

Postautor: VoN » czwartek, 14 września 2017, 13:43

Ja to próbowałem zrobić tylko raz, uznałem że w ogóle nie ma możliwości ściągnięcia kontaktów, dzisiaj sprawdziłem na innym telefonie - Hauwei i też nie da rady.
Pozdrawiam #1 VoN
Mój Garaż!
Laguna II phII Esperience 2.0 16v, Koleos Privillage 2.0 DCI, Kangoo Express 1,5 DCI, Trafic 1,9 DCI, Peugeot Partner, Kawasaki Vulcan 800 Classic
Obrazek

shrek

Forumowicz
Posty: 50
Rejestracja: wtorek, 18 października 2016, 17:43
Renault: Dacia Lodgy
Silnik: 1.5 dci 110 koni
Lokalizacja: Francja

Re: koleos 2008 2.0

Postautor: shrek » czwartek, 14 września 2017, 16:01

A nie jest to kwestia prefixu. +48, ktory musi byc lub nie przed numerem. Np w medianav z/bez prefiksu ( nie pamietam) nie wyswietla nazwy.

Awatar użytkownika
kudlaty

Supermod
Posty: 3944
Rejestracja: poniedziałek, 26 maja 2008, 10:03
Renault: Laguna GT
Silnik: F4Rt
Gadu-Gadu: 4403163
Lokalizacja: Lublin
Kontaktowanie:

Re: koleos 2008 2.0

Postautor: kudlaty » czwartek, 14 września 2017, 22:21

Proszę o dostosowanie tematu do regulaminu naszego Forum.W przypadku napisania kolejnego posta uprzednio nie poprawiając tytułu temat może zostać zablokowany. W razie problemów , pytań czy wątpliwości proszę kontaktować się z Moderatorem forum.
#7 kudlaty, Sebastian - w klubie od 2004r :D
Moja Laguna III GT i R11 oraz nowe Białe Kangoo lub nowy Biały Trafic oklejone SKUBA, Fiat CCS SSRallyTeam
EX: R19, Megane Coupe, Megane II Sport, Kangoo III


Wróć do „Koleos”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika